X-Security

MDG Techniek plaatst en onderhoud o.a camerasystemen van X-security.

IP beveiligingscamera’s zijn beveiligings- of bewakingscamera’s die kunnen worden aangesloten op een netwerk. Deze X-security beveiligingscamera’s worden op vele locaties ingezet. Van particulier zoals woningen tot aan bedrijfsmatig zoals kantoren, bedrijfshalen, horecagelegenheden en zelfs in de maatschappelijke sectoren dan moet u denken aan zorginstellingen bibliotheken etc.
X-security  IP beveiligingscamera’s zijn daarom uitermate geschikt voor zowel privé gebruik als zakelijk gebruik. De camerabeelden kunnen worden opgenomen en waar dan ook worden teruggekeken via uw pc, smartphone of tablet altijd handig voor als u van huis bent of natuurlijk van de desbetreffende locatie.
MDG Techniek biedt u een ruim assortiment aan van camera’s en de bijbehorende producten zoals bevestiging en opnameapparatuur van het merk X-security. Zowel de IP beveiligingscamera’s als de andere producten van het merk X-security zijn van uitstekende kwaliteit. X-security staat immers voor innovatie op het gebied van beveiliging door middel van beveiliging camera’s.

X-security camerasystemen:

  • Zeer uitgebreid assortiment camera’s
  • Compleet assortiment accessoires beschikbaar
  • Direct op voorraad voor snelle levering en montage
  • Verkrijgbaar als zeer voordelige actie set!