Paxton Intercom

MDG Techniek plaatst en onderhoud o.a intercom installaties van Paxton.

Paxton is een deurintercom systeem dat zowel standalone of in combinatie met het Paxton Net2 toegangscontrole systeem kan functioneren.
De deurpanelen hebben een stijlvol design en is een echte plug&play-oplossing waardoor het geschikt is voor iedere omgeving of situatie.

Omdat er maar één kabel nodig is tussen monitor, paneel en controller is het zeer eenvoudig te installeren.
Paxton maakt gebruik van standaard Cat5 of RJ45 bekabeling en communiceert ook over een eventueel reeds aanwezig IP netwerk.
De auto detect functie zorgt dat de modules elkaar herkennen, verbind de modules met elkaar en het systeem is klaar voor gebruik.

Het paneel is standaard voorzien van een opbouwbehuizing maar er is ook een inbouwbehuizing beschikbaar. Daardoor is het paneel geschikt voor montage in vrijwel iedere situatie.
De Paxton controller is voorzien van een PoE switch, zodat geen extra voedingen noodzakelijk zijn. Door de mogelijkheid een back-up accu aan te sluiten, blijft het systeem ook bij stroomuitval werken.

Het systeem is eenvoudig uit te breiden met de Paxton uitbreidings switch, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grotere installaties.
Door gebruik te maken van de uitbreidings switch is het mogelijk tot wel 100 panelen en 1000 monitoren aan te sluiten.

Paxton Intercom:

  • Snelle installatie en configuratie
  • Touch paneel leverbaar waardoor personalisatie mogelijk is
  • IPX5- gecertificeerd waardoor onder alle weersomstandigheden toe te passen
  • 2e IP camera integratie mogelijk op zelfde scherm
  • SIP compatible
  • Deurbel input aanwezig